En till vecka närmar sig sitt slut

Jag får nästan panik över hur fort veckorna går. Snart börjar vi ju jobba igen.. Men så ska jag inte tänka, särskilt inte som jag nog har mer ledigt än de flesta.

I tisdags tog jag och min syster en heldag på IKEA i Sundsvall. Det var riktigt kul och jag lyckades med konststycket att handla alldeles för lite. Och kom mest hem med saker till bröllopet. Men så kan det också vara, förstås.

I onsdags åkte jag hem till mina föräldrar, som varit hundvakt. Var där hela dagen, hjälpte syrran att fixa hemma hos henne och så. Åkte hem på kvällen med Baloo. Och i torsdags slöade jag hela dagen. Läste bok (Marian Keyes,så jäkla bra hon är) och inväntade sambon som kom hem på eftermiddagen.

Och helgen har bara försvunnit. Det är sommar och det är varmt, så vi har väl inte gjort så mycket som går att berätta om. Badat och solat och sådär, ni vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.