Inredningstankar

Hela sommaren har jag gått och vantrivts i lägenheten, förmodligen för att den varit så himla varm. Men nu börjar jag känna mig hemma igen och har kommit på några småsaker som jag skulle vilja förändra för att få det bättre här hemma.

Idag tänker jag åka till möbelaffären och leta efter en ny fönsterlampa. Har en jätteful ”provisorisk” lampa i vårt tredje rum (där vi har skrivbord, piano, bokhyllor och annat sånt), men den har stått i över ett och ett halvt år så nu jäklar ska jag hitta en ny.

Och så har jag lite andra planer för lägenheten. Det är synd att jag fick alla idéer nu (eller lite typiskt, kanske?) när jag snart börjar jobba. Men sånt är livet. Jag är en sån människa som trivs bäst på hösten, från och med augusti till och med julafton är den tiden på året då jag lever upp, så det är nog inte konstigt att det är nu jag känner mig inspirerad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.