Nedräkningen börjar

På onsdag börjar jag jobba igen. Så idag är det en av mina sista lediga dagar för den här sommaren. Jag hade ställt klockan på åtta så jag skulle börja vrida tillbaka dygnet, men det var så skönt att ligga kvar i sängen så jag lyckades inte kliva upp då. Tyvärr. Men å andra sidan så brukar det ju gå ganska fort att vänja sig när man väl börjar jobba. Upp och hoppa klockan sex på onsdag, då somnar jag nog rätt fort på onsdag kväll 🙂

Vad ska jag göra idag då? Ska skicka några grejer jag har sålt på tradera. Gå på Åhléns och köpa presentpapper. Och så har jag tänkt springa en runda. Måste bara låta lunchen rinna ner en bit.

Surdegspizzan igår blev så god. Nästa gång ska jag dock ha lite nyttigare fyllning, typ bladspenat och så. En massa ost och kassler förtog lite av den nyttiga känslan 😉 Men jag var imponerad av att det funkade så bra. Degen blev lätt att kavla och så där. Och jag som försöker äta lite GI för att må bättre kan ju ändå äta den, då surdeg bryts ner långsamt i kroppen.

Ja, ja, nu ska jag packa det som blivit betalt på tradera och cykla ner på stan tror jag. Sen blir det löpning och så får jag väl lov att börja med middagen, typ. Så går det när man kliver upp sent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s