Soliga söndag

Idag har jag ett sånt där tvättmaraton. Hade bokat tvättstugan från 8-15, så vi har tvättat alla kläder och dessutom har jag hunnit tvätta lite kuddar och sånt där som man bara tar ibland när man har tid.

Solen skiner så en timslång promenad med lilleman har det blivit också. Luften är så härligt frisk nu när man slipper den där tryckande hettan tycker jag. Om en liten stund ska jag börja koka kyckling till dagens middag. Under tiden tänkte jag fixa med lite kurslitteratur. Jag har sålt en del av det jag la ut på blocket, och det känns kul. Skönt att bli av med sånt man inte använder, och skönt att man faktiskt kan få in några kronor på det.

Igår var det minimässa på stan, en massa företag och föreningar har egna stånd och marknadsför sig själva. Jag brukar träna gruppträning med Korpen så jag fick tag på höstens program via dom. Tyvärr låg de pass jag helst ville gå på på torsdagar, och så befinner jag mig på arbetsorten tio mil bort.. Men Jag kommer få ihop träningspass ändå. Känner mig peppad inför träningshösten!

Sambon stod ju förresten i ett stånd och visade upp sin cykelverksamhet. Downhillcykling. Så då fick jag vara lite stolt över honom och hoppas att han lyckades intressera några som vill komma och cykla med honom.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen och sen blir det att laga middag!

En reaktion på ”Soliga söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.