Måndag i stora staden

Idag har vi varit lediga från jobbet och spenderat dagen i närmaste större stad. Vi hade ett möte och så har vi handlat lite smågrejer till bröllopet. Bland annat örhängen till mig. Hittade ett par som jag blev nöjd med, ska visa sen hur de ser ut.

Mysigt att ta en dag så där. Äta ute och gå i affärer. Inte för att jag trivs så bra med det alltid. Jag tycker det är kul en stund men sedan blir jag less  😉   Kom då hem med ett par nya jeansleggings, behövdes eftersom jag lyckats tappa bort ett par jeans. Gissar att jag glömt dem i tvättstugan..

Nu ska vi se fjärde säsongen av Vänner, jordens bästa tv-serie genom alla tider. Och sen blir det sängen, för imorgon är en hektisk dag. Jag ska bland annat prova brudklänning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s