Förkyld

Har blivit rejält förkyld. Igår jobbade jag halv dag och gick hem till mina föräldrar. Sen sov jag i princip resten av dygnet, när feberfrossan avtog lite. Ont i halsen har jag också haft.

Idag vaknade jag feberfri så det gick bra att jobba. Kul var det också 🙂  jag har lätt världens roligaste jobb.

Imorgon ska vi åka till stugan efter jobbet. Med lite tur hittar vi kantareller.  Vet inte hur bra uppkoppling det kommer att vara där, men det kan hända att jag uppdaterar instagram. Där skickar jag ofta ut små bilder som inte hamnar i bloggen. Igår blev det en bild på Birger. Och vem är det? In på instagram och kolla!  innehosina heter jag där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.