Välkommen september

September är en av mina favoritmånader. Har alltid varit, också innan jag träffade min blivande man. Jag älskar den krispiga höstluften och nystarten som ligger i en ny termin (i skolan). Ja, det finns nog en anledning till att jag blir lärare. Jag älskar att träden ändrar färg, att man får klä sig i stora mysiga kläder och tända ljus på kvällen. Välkommen september!

I år bär ju september med sig en nervositet utan dess like. Shit, om typ 26 dagar (gulp!) är det dags för vår vigsel. Och än så är långt ifrån allt färdigt. Jag har en liten lista bredvid mig på saker som är mest akuta just nu.

Idag drar terminen på högskolan igång. Jag ska börja läsa geografi, och just nu känns det mest spännande. Ska bli kul att få läsa något som jag tror att jag tycker är roligt och inte plåga mig igenom termin efter termin. Språk är kul, men de är ju roligast när man har lärt sig dem.

Klockan 13 är det upprop. Fram till dess tänkte jag pyssla med diverse bröllopsrelaterade grejer, handla från min favoritbutik just nu: Lapland Eco Store och baka ett surdegsbröd som ska jäsa sjutusen timmar. Ha en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s