Vecka trettioåtta

Måndag vecka 38, och jag är så fylld av energi. Hade min möhippa i helgen (kommer ett inlägg om det) vilket gjorde mig så himla glad.

Idag har jag gjort bort lite plugg och handlat mat. Hämtade samtidigt ut ett paket med kläder och så var jag på Guldfynd och fixade ett halssmycke till bröllopet. Nu sitter jag och lyssnar på föreläsningar jag har missat och vid fyra ska vi åka och träffa vigselförrättaren. Men ska jag hinna det jag hade tänkt kan jag inte sitta här utan då måste jag verkligen plugga och lyssna, även om allt inte är så spännande.

Det var ett livstecken från mig i alla fall 🙂

En reaktion på ”Vecka trettioåtta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s