Möhippa!

Helgen har gått så himla snabbt, och det tack vare mina fina vänner. I lördags visste jag att sambon skulle få sin svensexa och han blev kidnappad som planerat. Jag gick en sväng med Baloo och satte mig sedan för att ta igen lite missat plugg.

Och då slets ytterdörren upp och där stod min syster och två av mina vänner. Jag fick packa en väska och veta att mina föräldrar skulle hämta Baloo. Sen fick jag bara åka bil.

image

Vi hamnade i Umeå och mötte upp två av mina andra vänner. Det blev lunch i en park och trevligt prat. Sen åkte vi på SPA och jag fick färga ögonfransarna och plocka ögonbrynen. Och så pratade vi och hade trevligt i en massa vatten, i bastu och utomhus. Jättetrevligt!

image

Sen checkade vi in på ett hotellrum där vi spenderade resten av kvällen. Prat och skratt och sminkning och allt möjligt. Middag på en dyr (!) restaurang och mer prat och skratt i ett hotellrum. Vi rundade av mitt i natten och jag var så uppspelt att jag inte kunde sova.

image

Igår vaknade vi och åt hotellfrukost, jag och syster. Sen gick vi en sväng på stan, åt lunch och så åkte vi hem framåt eftermiddagen. Jag packade upp och plockade lite hemma och åkte sen och hämtade upp sambon på busstationen. Vi åt middag ute och däckade sen i soffan, otroligt nöjda med helgen.

4 reaktioner på ”Möhippa!

  1. Vad trevligt det låter! 🙂 Jag önskar att jag hade kunnat vara där men är superlycklig över att vi ses på er stor dag nästa helg. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.