Seven days to go

Om en vecka gissar jag att jag har en del fjärilar i magen. Det är bara en vecka kvar till bröllopet nu. Helt osannolikt.

I helgen blir det en hel del fix i alla fall, och sen åker jag till Västerås och Falun för en träff på högskolan. Och sen kommer jag hem lagom till bröllopet. Hoppas jag. Om inte tåg eller flyg blir inställt då. Men det löser sig nog 🙂

Ikväll har jag textat kort som ska visa vad varje maträtt är för något, eftersom vi ska ha buffé. Imorgon ska jag hämta klänningen! Och jag är så trött så jag vet knappt vad jag skriver. Jag tror det är dags för sängen snart..

Godnatt världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s