Det här med att komma igång

Idag ska jag skriva på en seminarieuppgift. Tänkte att det blir enkelt, för det är typ den enda inlämningen jag har på ett tag nu. Och så är det ju. Men sen upptäckte jag att jag har missat att läsa en del som jag åtminstone borde ha skummat igenom innan tentan. Så då fick jag helt plötsligt mycket att göra. Men jag har faktiskt två hela dagar på mig, så jag ska nog hinna.

Dock så är det ju så svårt att komma igång. Jag skulle helst bara lägga mig ner och sova i mitt nystädade sovrum. Åh, hela lägenheten (med undantag för det tredje rummet som är fullt av skrot) är så fin just nu så jag törs knappt vara här. Jag vet att innan dagen är slut kommer mina grejer vara spridda över hela lägenheten och jag kommer inte ens förstå hur det gick till.

Ja, ja, nu SKA jag i alla fall skriva ner några ord om olika jordarter i Sverige. Och sen SKA jag ta reda på hur inlandsisen smälte bort i min hemort. Och sen SKA jag hitta några postglaciala jordarter. Hör ni hur spännande jag har det idag? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s