27 september 2014 – middagen

Efter att vi fotat oss med våra familjer och gästerna gått en tipsrunda gick vi tillbaka in i lokalen. Där hade någon (osäker på vem faktiskt) ställt undan stolarna från vigseln så man kom fram till matborden. Vi satte oss och så blev det brudskål!

Sen började vi middagen. Förrätten blev serverad, det var morotssoppa. Vi hade köpt lite större temuggar i olika storlekar som den serverades i. Till det var det en grissini.

Ganska snabbt på gick vi vidare till huvudrätten. Tyvärr har jag ingen bild på den. Det var i alla fall buffé. Potatisgratäng, 2 sallader, 4 såser, paj, piroger och tre sorters kött/fisk hade vi på den. Jättegott, om jag får säga det själv 😉

Lite luddigt vad som hände sen men kvällen varvades med några tal och att gästerna vandrade runt och folk tog kort på oss i alla möjliga vinklar.. Efterrätten var i alla fall en brownie toppad med creme cheese frosting och en klase röda vinbär.

Sedan blev det dans. Vi dansade jordens längsta tryckare till låten Fields of Gold. Det var Eva Cassidys version men det var jag som sjöng den. Blev lite extra kul när jag äntligen fick min man att inse vems stämma som ljöd.

Efter det var det tårta och folk spred ut sig runt lokalen och pratade och hade trevligt (tror jag) Under hela kvällen hade vi små fyll-i-blad åt gästerna istället för gästbok och det sysselsatte folk till och från. Vid elva var allt slut, de flesta hade droppat av, och min nyblivne man och jag fick åka till hotellet och sova i en svit. Bröllopspresent från mina föräldrar. Det var så himla lyxigt, verkligen 🙂

Tänkte göra mer detaljerade inlägg senare om olika delar av bröllopet – maten, musiken, blommor, budget eller vad jag nu kan komma på. Det här är dock sista inlägget om själva dagen.

En reaktion på ”27 september 2014 – middagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.