Många bollar i luften

Måndag morgon och jag är trött som tusan. Fast jag somnade tidigt igår och fast jag sov ganska länge imorse. Måste vara vädret och mörkret som påverkar. Jag gillar dock båda delarna egentligen, men det är väl bara att inse att man påverkas.

Ja, ja. Har hunnit gå en långpromenad med Baloo, tvättat två maskiner tvätt, har två maskiner igång och en deg på jäsning. Så jag lär ju hinna få lite gjort idag. Har ett seminarium kvart i tre så jag måste fördriva tiden till dess. Hatar att ha sånt sent på eftermiddagen, men det är ju bara att gilla läget. Har en uppgift som jag behöver komma igång med också.

Så dagen är räddad kan man säga. Nervositet över seminariet och frustration över uppgiften är nog vad som kommer prägla dagen idag. Men ikväll är det gjort och sen har jag en hel dag att förfoga över själv imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s