Mindre vackert väder = plugg

Idag är det mulet och trist ute, vilket är perfekt väder när man ska plugga. Tenta imorgon, och jag tror aldrig jag har pluggat så lite? Vet liksom inte vad jag ska plugga på. Har i alla fall gått igenom mina anteckningar och läst igenom några lättlästa kompendier. Så får vi väl se hur det går. Vi får ju som sagt skriva tentan hemma och vi får bläddra i litteraturen så jag känner väl lite att jag får kolla upp något om jag behöver.

Jag har en text som ska skrivas inför seminariet på fredag också, så jag jobbar med den parallellt. Betade av första delen igår och har nu två delar kvar. Ska försöka göra klart det under dagen. Sen har jag lite annat smått och gott som ska göras också. Bland annat måste nästa termins examensarbete förberedas.. Och så borde jag veckohandla också, jag har noll koll på vad vi ska äta.

Så kul är det här idag. Ikväll väntar dock ett träningspass, det ser jag fram emot. Tycker om att känna att jag använder musklerna. Nu börjar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.