Helgen so far

Igår rensade jag ut ett köksskåp och flyttade om lite för att få in en hushållsassistent i ett av skåpen. Assistenten var en bröllopspresent som jag blev väldigt glad över. Det kommer bli så mycket enklare att baka bröd, till exempel!

Sen vet jag inte riktigt vad jag pysslade med? Men jag vet att jag gick en promenad i snöstorm med Baloo, att jag åkte och hämtade ut mitt nya körkort (på grund av namnbytet) och att jag lagade en jättegod middag. Maken åkte till Umeå för att umgås med kompisar, så jag hade eftermiddag och kväll för mig själv. Efter kvällspromenaden (fortfarande blåste det och snöade) tog jag en dusch och spenderade kvällen i soffan framför en ny serie på Netflix. En ny serie för mig i alla fall – Life unexpected. Verkar rätt bra.

Idag väntar en del plugg. Tenta på fredag, och jag måste få lite koll på vad vi har gjort under kursen. Så börjar nya kurser imorgon så jag borde läsa in mig lite på det. Maken kommer väl hem någon gång också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.