Min nya jacka

 

 

Jag brukar väl inte direkt blogga om kläder och mode, för jag tycker det är så himla mycket yta ändå i den här världen. Men nu har jag köpt en jacka som jag är så nöjd med så jag tänkte få visa upp den i alla fall.

Jag har en jättevarm jacka sen förut, men den kan jag inte använda så länge det är varmare än typ femton minusgrader. Jättevarm jacka alltså. Så jag har köpt en till för att kunna ha en när det är lite varmare men fortfarande iskallt.

Hittade den på H&M. Den ser svart ut men ska vara marinblå. Lite parkasliknande sådär. Extra roligt blev det när den var på halva priset just den dagen jag beställde hem den. Perfekt! Extra bra är att man kan plocka lös fodret, så då kan jag nog ha den som höst- eller vårjacka också. Bara plus!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.