För trött egentligen

Igår lyxade jag till det med en lång sovmorgon. Visserligen vaknade jag redan klockan nio, men jag låg kvar i sängen och läste i en (skönlitterär!) bok ett tag. Jag är ingen morgonmänniska och har aldrig varit, så det bästa för mig är att ta det ordentligt lugnt på morgonen. Däremot är jag gärna vaken och aktiv på kvällen.

Gårdagens sovmorgon gjorde dock att det var svårt att sova igår, så jag har sovit lite i natt. Jag skulle jobba idag, vaknade astrött och upptäckte att det spöregnade. Vägen till jobbet var helt enkelt sjukt lång idag, föret var inte det bästa. Men jag kom fram och det gick bra.

Imorgon ska jag upp tidigt igen och just nu värker huvudet av trötthet. Så jag ska nog gå och lägga mig nu. Snart, strax. Dessvärre är jag ju en kvällsmänniska, så hur trött jag än är så kommer jag aldrig i säng.

En reaktion på ”För trött egentligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.