Sista tisdagen i november 2014

Jag börjar känna mig lite trött. Steg upp tidigt för att hinna rasta Baloo innan jag åkte iväg på ett litet studiebesök. Var borta mellan 07:15 och 09:15, ganska tidigt alltså. Sen har jag tittat på två föreläsningar och ätit lunch. Det börjar i alla fall kännas att jag klev upp tidigt.

Ska ta en liten paus, eventuellt en hundpromenad, och så besluta mig för vad jag ska göra sen. Antingen ska jag sätta mig och rita kartor eller så ska jag skriva uppsatsen som hör till studiebesöket. Eller så ska jag ta en power nap och jobba vidare ikväll.

Tyvärr är jag hos mamma och pappa fortfarande (eller, det är väl inte så mycket tyvärr över det, det är ju kul) så jag kan inte träna ikväll. Det suger lite, jag gillar pump-passet på tisdagar. Men det får väl bli en långpromenad istället. Det blir mer pluggtid istället och det är egentligen positivt med tanke på hur mycket som ska göras.

Paus, som sagt, och sen kör jag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.