Allt på en gång

Idag är det mycket tankar i omlopp. Allt från sjukdomar till husköp, resor och kartritning. Det viktigaste är väl hälsa och sjukdomar. Ibland sker det saker som får en att inse att livet är skört och man är tacksam för att man får ha det i behåll. Allt annat är ju naturligtvis obetydligt i jämförelse, men likväl finns de tankarna här och tar plats.

Imorgon åker jag till Falun några dagar. Ska på en träff på Högskolan. Så det är ju en del som snurrar inför det med tågtider och bokningar som ska stämma med allt man tycker sig har bokat. Har fortfarande inte bestämt hur mycket packning jag ska ha med mig, till exempel.

Dessutom tittar vi på ett hus, och vi är rätt intresserade. I helgen har vi läst besiktningsprotokoll och annat. Mycket tankar kring det också, hur mycket är huset värt, liksom? Jul kommer med allt vad det innebär. Nu tycker jag mest att det är roligt, men det tar ändå upp lite plats i hjärnan. Och så studierna på det. Just nu sitter jag och försöker rita kartor, inte det lättaste..

Så ser det ut idag. Vi får väl se hur det ser ut om en vecka, då har väl en del grejer klarnat lite. Förhoppningsvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.