Ny arbetsvecka

Idag klev jag upp tidigt, visserligen lite senare än jag hade tänkt, men så pass tidigt att jag hann gå en långpromenad med Baloo och ändå kunde börja dagens arbete innan halv nio. Jag tittade på två inspelade föreläsningar på förmiddagen, och just nu är jag inne på sluttampen på en tredje föreläsning som sänds live. Ska ta tag i ett grupparbete efteråt, och sen blir det väl att laga middag. Känner dock att jag ligger i fas med studierna just för tillfället, så jag hoppas det håller i sig ett tag så stressen lägger sig lite.

Så spännande är mitt liv idag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.