Nyårsafton 2014/15

Igår var det då nyårsafton. Jag hade inga höga förväntningar på kvällen men på något vis blev det bara så himla bra. Vi hade lite lösa planer på att gå hem till några kompisar men när jag åkte på magsjukan ville ingen umgås med oss. Och jag ville då inte riskera att smitta någon heller.

Så det blev jag, maken och hunden. Vi lagade god middag (smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng och grönkålssallad) som vi åt rätt sent. Sen spelade vi bingolotto och mumsade på efterrätten, glass med maränger och fruktsallad. Jag hade tänkt göra Pavlova men jag orkade inte. Maräng som maräng.

Jag var så himla nära att vinna på bingolotto också. Jag hade fyra i rad på rader som var värda en hundring, tvåhundrafemtio kronor, en resa till Kreta värd tjugofem tusen och den nätta lilla summan sjuttiofem tusen. Men jag vann alltså inte.

Sen såg vi en film på Netflix och var klara lagom till tolvslaget. Från våra lägenhetsfönster såg vi en del fyrverkerier och skålade. Baloo var jätteduktig, det gick bra med alla smällar. Sen gick vi i säng och sov som grisar. Vad vi har hittat på idag tänker jag visa imorgon.

Gott nytt 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.