Så sugen på pasta med någon sås med svamp

Just nu är jag så fruktansvärt hungrig, därav rubriken. Tyvärr har jag inte möjlighet att laga det jag är sugen på så jag kommer nog värma pannkakor istället. Men det funkar ju det också, faktiskt.

Idag skiner solen så jag har dragit för persiennerna och satt mig i sovrummet för att inte distraheras. I vardagsrummet strålar solen in och jag insåg att vi desperat behöver städa typ allt. Så där inne kunde jag inte sitta och plugga. Köket skyr jag som pesten just nu för det ser ut som ett bombnedslag. Måste dock fixa till typ ikväll eftersom jag har bjudit svärmor på middag imorgon. Så sovrummet it is, funkar bra att kunna sprida ut böcker och annat på hela dubbelsängen. Skriver på en uppgift om något som jag har gjort nu under praktiken. Den ska redovisas om drygt två veckor, men jag tänkte vara ute i god tid när jag nu för en gångs skull har lite tid. Jag hinner så långt jag hinner, liksom.

Men nu är jag hungrig. Det är dags för lunch och sen en lunchpromenad med Baloo innan jag tar tag i eftermiddagens jobb. Jobb som består av samma uppgift alltså. Ikväll har jag planerat in en god middag och en massa prat och planering med min man. Jag fick bokstavligt talat boka ett möte med honom för han har varit så upptagen sista tiden, men ikväll så ska vi prata igenom allt möjligt som jag har gått igenom ett tag. Haha, ja, ibland är jag lite knäpp. Han verkar gilla mig ändå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.