Min mest effektiva dag någonsin

Jag hade en strikt plan för den här veckan, med en uppgift som skulle klaras av per dag. Och jag var nog lite entusiastisk när jag satte upp den planen för det har liksom inte lyckats någon dag. Därför har jag känt lite stress och magont eftersom planen pajade. Imorse sa jag därför åt mig själv att skärpa mig. Uppgiften jag skrev på igår ska inte vara klar förrän om 2,5 vecka och lämnas in några dagar efter det. Andas, ta det lugnt, den hinner klart sen. I onsdags gjorde jag jättemycket jobb till min arbetsplats men nojjar över att jag inte hann alla saker jag hade skrivit upp på min lista. Alltså Ina: du behöver inte ha de där sakerna klara förrän onsdag vecka 13, dit är det nästan tre veckor. Däremot den där muntliga uppgiften som redovisas på måndag, ja den behöver bli klar. Men den blev ju också klar så det finns ingen verklig anledning till magont.

Idag håller jag på med ytterligare en annan uppgift som ska redovisas om två veckor. Jag hoppas att jag hinner klart den, men hinner jag inte så gör det ingenting. Det är alltid mycket lättare när man redan har börjat med något, så det kommer gå ganska lätt att skriva klart sen.

Vi har även bjudit svärmor på middag idag, så jag måste sluta plugga i förtid och röja köket samt laga mat. Men det ska nog gå bra det också. Nöjen är viktigt om man ska må bra. Och annars får jag jobba lite på söndag, det är inte hela världen. Efter insikten att jag behöver skärpa mig känns detta lätt som den mest effektiva dagen någonsin, så jag hoppas att det håller i sig ett tag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.