Mosigt huvud

Har precis haft det näst sista seminariet på den näst sista kursen på utbildning. Snart är det slut! Det kan man ju bli lite smått nostalgisk av, men mest känns det nog bara skönt att äntligen få en examen. Den här tiden på året är det jättetufft att plugga tycker jag. Mitt instagramflöde igår svämmade över av fina bilder från vårvintervackra fjäll och jag satt här hemma med ett köksbord fullt av böcker. Blä.

Nåja, det är en kort period i livet. Nästa år ska jag vara så jäkla ledig den här tiden så det går inte att beskriva. Ikväll ska jag förbereda en lektion eller två inför morgondagen och sen ska jag bara ta det lugnt. Försöker mig på min första sockerfria dag på väldigt länge. Hittills går det ganska bra, får se om jag överlever kvällen. Men EN dag ska jag väl klara 😉

Imorgon är det dags för VFU igen, hela dagen, och sen blir det pump på kvällen. Det ser jag fram emot. VFU:n sträcker sig över den här veckan och avslutas nästa tisdag, sen är kursen i princip slut. Så det känns skönt. Däremot har jag några examinationer kvar i geografikursen, men jag tror att jag har koll på läget där.

Snart är det helg igen 😉

En reaktion på ”Mosigt huvud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.