Pluggsöndag

Idag snöar det ordentligt här, och jag känner mig lite tacksam. Ska nämligen försöka göra lite nytta idag, och det är alltid svårare om vädret är vackert och instagram svämmar över av bilder på nära och kära som är utomhus och gör trevliga saker. Känns som att det är liten risk för det idag.

Ska förbereda en redovisning, funderar över lite reflektionsfrågor och så fixa en jobbansökan. Hoppas att det inte tar hela dagen så jag kan göra något roligt sen, typ måla några hyllor. Sen vi tapetserade om i köket har jag fått en vision om hur det ska se ut där framöver, och i den visionen ingår bland annat några målade hyllor. Tror att det kommer att bli bra!

Igår hade vi en jättefin dag. Tänker nog göra ett eget inlägg om det som kommer upp under dagen. Ha en trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.