Måndagsmorgon

Idag är en bra måndag. Har ett redovisningsseminarium klockan ett, men fram till dess tänker jag ta det ganska lugnt. Startade ett surdegsbrödsbak igår kväll som jag precis har blandat degen till. Så jag hoppas att det hinner klart innan seminariet börjar. Surdeg ska ju jäsa i omgångar och ganska länge varje gång.

Började dagen med en långpromenad tillsammans med Baloo. Nu tittar jag på Godmorgon Sverige och äter lite frukost. Jag är ingen frukostmänniska direkt, men idag hällde jag upp lite fil med havregryn, kokos och skivad kiwi. Allt eko, det peppade mig lite 😉

Planen är i alla fall att se på tv fram till tio då brödet ska knådas. Då ska jag träna på redovisningen och fixa lite annat 🙂 Ha en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.