Snöig tisdag

Det blev vinter igen med en massa snö. Rätt skönt ändå, framförallt att slippa torka hundtassar efter promenader. Jag har börjat dagen med att tänka ut riktlinjer kring ett arbete jag ska göra på gymnasiet efter påsk. Ska vikariera i en grupp i svenska, och det känns roligt och spännande.

Resten av dagen tänker jag ägna åt examensarbetet. Har ändå hunnit en bra bit, vilket jag känner mig ganska nöjd med. Tänker försöka få till en vettig bakgrund och inledning idag, så får vi se sen vad min handledare säger. Är livrädd att mitt ämne kommer totalsågas. Men den dagen, den sorgen.

När maken slutat jobbet idag ska vi åka och titta på ett hus. Spännande! Det ser verkligen jättefint ut på alla vis, men det brukar ju även betyda att det blir alldeles för dyrt.. Så jag har inte alltför stora förhoppningar, tyvärr. Men det är kul att gå och titta ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.