Rättningsonsdag

Igår skrev jag på examensarbetet tills ögonen blödde och så fick jag ett mail från handledaren som tyckte att jag skulle byta ämne. Mailade tillbaka varför jag borde skriva om det jag skriver och så har jag valt att ha den här dagen som rättningsdag ifall jag nu skulle behöva byta. Såg nu att jag fått lov att skriva det jag skrev så det känns ju bra. Men den här dagen får ändå bli en dag med rättning, har rätt mycket från jobbet som släpar efter sen tiden då jag gjorde praktik och bara jobbade en dag. Men nu verkar jag komma ikapp!

Det blåser som tusan här idag. Nästan storm, och sanden som torkat efter att snön tinat bort yr upp, hamnar i mina ögon och gör mig blind. Utöver det så är det ändå rätt så mysigt väder. Solen skiner, så hundpromenaderna har varit sköna.

Ikväll tänker jag sortera tvätt (hade tvättstugan på förmiddagen och hann tvätta sex maskiner) och eventuellt dammsuga här hemma. Kanske att jag tvingar maken att dammsuga, för jag verkligen hatar det. Men vårvädret gör att Baloo drar in hemskt mycket sand även om man torkar av hans tassar. Nu ska jag fortsätta rätta, har två gruppers skrivupgifter kvar, och de brukar ta längst tid. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.