Torsdag

Idag känner jag mig så fruktansvärt omotiverad. Hann inte rätta klart allt igår. Har några uppsatser kvar i en hög som jag får ta senare. Lite tråkigt eftersom jag hade tänkt att både hinna rätta och göra både en och två planeringar till kommande arbetsområden. Men det gick ju då som sagt inte och nu vet jag inte riktigt om jag ska prioritera examensarbetet eller grejer till jobbet.

Jag TROR att jag kör examensarbete idag och så allt jobbrelaterat imorgon. Då bör jag bli färdig tidigt så jag kan ge mig ut en sväng på stan imorgon. Måste fixa en present och ett pass. Dumt att gå och byta namn innan det gamla passet gått ut, men så kan det gå när man gifter sig.

Igår kväll var vi förresten förbi garaget som maken hyr och jag målade färdigt några hyllor som ska upp i köket. Längtar efter att få hem dem och sätta upp dem på väggen nu! Synd att det är betongväggar (hatar lägenhet på det viset) för annars hade jag nog kunnat sätta upp den själv. Åtminstone den ena hyllan klarar sig nog gott med en spik, om väggen hade varit normal..

Ja, ja, nu ska jag dra igång med dagens bestyr så jag får bli ledig någon gång. Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.