Påsktårta

Jag gjorde en så makalöst god tårta i påsk. Så god att det fortfarande läskas i munnen när jag tänker på det.

Jag gjorde egna bottnar, använder ett standardrecept som finns i typ alla kokböcker. Sen fyllde jag med en passionsfruktsmousse som blir så fruktansvärt god, särskilt om man utesluter florsockret så det blir lite syrligt. Använde detta recept. Sen använde jag samma recept och gjorde en äppelmousse. Och så täckte jag med en vit chokladfrosting gjord på lika delar vit choklad och philadelphiaost (300 gram av varje var lagom).

Dekorerade med chokladägg i olika storlekar och sen njöt vi av jordens godaste tårta. (Fast skulle jag göra om den skulle jag nog ta hallon istället för äpple).

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.