The part when I break free

Har drabbats av en riktig förkylning som först smög sig på mig och var lätthanterlig i ett par dagar, och ungefär samtidigt som jag räknade med att den skulle gå över så bröt den ut på riktigt. Är trött, snorig, hostig och allmänt less. Hade hoppats kunna gå och träna ikväll men jag blir andfådd av att gå över köksgolvet så jag tror inte att det är en bra idé.

Nåja, jag tog mig iväg på jobbet en sväng idag. Fick en skitstor hostattack i klassrummet så jag var tvungen att gå ut och hosta klart. Paniken i det, liksom. Men sen gick det ganska bra. Jag är i alla fall ganska glad över att det bara var två timmars jobb idag, för nu känner jag mig trött igen.

Vila, vila, vila är det som gäller nu då så jag kanske blir pigg och frisk någon gång.

En reaktion på ”The part when I break free

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.