Det där examensarbetet

Igår tog jag tag i att skriva på det här examensarbetet igen efter att inte ha skrivit ett ord på tre veckor. Planen nu är att tokskriva idag och skicka in det jag fått ihop till min handledare. Sen fortsätta skriva på torsdag när vi är lediga från jobb och sånt.

Å ena sidan känns det här ganska lugnt, men å andra sidan känner jag mig lite stressad eftersom jag inte har fått någon tidsplan av min handledare. Men då känner jag faktiskt att det inte är mitt fel.

I helgen som var fixade vi till lite i köket, det blev så fint. Ska visa sen. Och den här helgen som kommer ska vi åka på bröllop. Det ska bli så roligt! Men på grund av det måste jag nog jobba på nu, så jag önskar er alla en trevlig dag så hörs vi när vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.