Uppsatsdag

Idag är stora uppsatsskrivardagen. Mitt mål är att få ihop det allra, allra mesta som jag tycker saknas och sen hoppas att det mest bara behöver finjusteras lite. Blä. Igår lyckades jag få ihop hela 469 ord, hehe. Inte så bra kanske. Men förra veckan skrev jag över 2000 ord om dagen, det tar väl stopp någonstans.

Förutom uppsatsen bakar jag matbröd nu på förmiddagen. En surdegsvariant som jag startade igång redan igår. Och så måste jag springa några ärenden på eftermiddagen. Så ska det bli någon uppsats måste jag nog lägga på ett kol nu.

Ha en bra tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.