I can do this

  • Ja! Det här är typ det bästa jag någonsin har skrivit. Självklart kommer det bli godkänt, det borde för sjutton bli VG. Kolla vilken proffsig analys och fin övergång mellan de olika styckena jag har fått till.
  • Alltså det här kan vara den sämsta skit jag någonsin har skrivit. Varför valde jag det här ämnet? Handledaren kommer skratta rakt ut när hen läser det här och sen kommer jag sågas jäms med fotknölarna. Och hur gör man för att formulera en vettig mening?

Det är dessa tankar jag pendlar mellan när jag skriver examensarbetet. Lustigt ändå att man ena stunden kan hata det man gjort och nästa stund älska det. Sen befinner man sig ibland mittemellan också. Lite komiskt ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.