Bröllop 16/5 2015

Kristi Himmelsfärdshelgen var vi bjudna på bröllop nästan 80 mil hemifrån. Det var en av mina klasskompisar från högstadiet och gymnasiet som gifte sig och vi var några stycken från samma klass som var bjudna. Min man, jag och två kompisar bestämde oss för att samåka härifrån. Vi körde bil heeeeela fredagen med paus för lunch i Sundsvall och middag i Fagersta innan vi kom fram strax före åtta på kvällen. En lång resa med andra ord, men det märktes knappt eftersom vi hade så trevligt i bilen.

På lördagen hjälpte vi till med lite förberedelser på morgonen innan vi gjorde oss i ordning och åkte till kyrkan. Vigseln var vacker, det var mycket folk och brudparet strålade. Efteråt blev det middag med jättegod mat, mycket tal och andra roliga inslag. Som det ska vara på bröllop. Det var så himla roligt att få vara med och dela dagen, och att få träffa min fina vän som jag inte sett på några år (om man räknar bort vårt bröllop i höstas, där hon var gäst).

Även söndagen blev en dag i bil. Vi lunchade i Gävle där vi släppte av min ena kompis som skulle ta tåget till Arlanda och flyga upp till Luleå. Sen körde vi ganska raka spåret hem, med undantag för en liten toapaus på IKEA i Sundsvall och middag på en liten grill en timme hemifrån. Strax före åtta på kvällen var vi framme även denna gång. Men hela resan var verkligen kanontrevlig.

Eftersom jag inte vet hur mycket brudparet vill vara med på bild så har jag helt enkelt valt att inte lägga ut någon på dem. Det finns en på instagram om någon är väldigt nyfiken. Men lite andra bilder har jag att bjuda på.

bild1

En bild på mig. Klänning och kavaj/bolero från bonprix.se

kyrkan

Den fina kyrkan som vigseln hölls i.

imageEfterrätten: cheesecake

image

Förrätten: sushi! (Varmrätten var buffé och låg inte snyggt på min tallrik, därav 0 foton på den)

image

Vår present: en korg med godsaker i

image

Framsidan på vigselprogrammen

image

Kvällen innan bröllopet, på den vackra plats där brudparet var bosatt.

3 reaktioner på ”Bröllop 16/5 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.