Fixarmåndag

Idag är det en regnig måndag, vilket passar perfekt om man vill checka av grejer på en att göra-lista. Jag har börjat med att registrera räkningarna och förfasats vilken stor summa som ska dras från mitt konto vid lön. Det är väl straffet för att jag hade extremt få räkningar förra månaden. Ska även försöka vara duktig och sätta in dessa räkningar i min pärm så de inte ligger och skräpar någonstans i lägenheten. Det händer nämligen ibland.

Ska även föra över bilder från förra helgens bröllop till datorn, fixa grejer till vår bröllopsresa som närmar sig med stormsteg och så borde jag nog kolla igenom uppsatsen ett varv igen. Borde kolla upp saker inför opponering också. Så less på att vara student. Det absolut bästa med examen ska bli att slippa leta efter lärare, inlämningsmappar och annat för det är verkligen inte alltid som detta funkar felfritt.

Då ska jag försöka komma igång med dagen.

En reaktion på ”Fixarmåndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.