Det blir ju aldrig som man tänkt sig..

Nej, den där jävla lärarexamen som jag hade inbillat mig att jag skulle ta verkar ju aldrig komma inom räckhåll. Min handledare uttryckte igår att hon tyckte min uppsats var bra och att det inte fanns något att anmärka på men att underlaget för den är lite för tunt och att den därför troligen inte kommer att bli godkänd. Därför kommer jag inte hinna lämna in den nu utan kommer jobba vidare med den och lämna in i augusti istället. Å ena sidan suger det här på alla sätt som det bara går. Men å andra sidan så känns det nästan skönt. Jag är så trött och less just nu och jag vill bara sova ett par veckor. Tråkigt med examen bara, jag hade ju som tänkt få ta den nu.

Så jag försöker att inte deppa ihop totalt utan bara se det som något positivt att få tid på mig att lämna in en bra uppsats. Jag har liksom misstänkt hela tiden att om jag skulle få anmärkning på något så skulle det vara att jag hade för lite underlag. Det har varit lite svårt att påverka också eftersom jag har gjort en enkätundersökning som inte alla svarat på helt enkelt. Så nu ska jag kräva in fler svar innan sommarlovet.

Mitt enda problem just nu är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av dagen. Förutom att hämta ut mitt nya pass då. Och köpa ballonger. Men det brukar ju lösa sig på något vis. Jag ska i alla fall träna ikväll. Pump igen. Tror att det är sista passet för säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.