Andra dagen på sommarlovet

Tror att jag redan har börjat vända på dygnet. Min andra lediga dag och jag har sovit längre än vad jag kan minnas att jag har gjort på evigheter. Men det är väl skönt, då får jag vara vaken på natten istället. Hehe.

Sitter fortfarande och knåpar på uppsatsen. Det går så långsamt att man ju hinner somna mellan varven. Tur att det inte är så bråttom ändå. Delar av resultatet kommer låta vänta på sig så jag hinner nog inte skriva klart innan midsommar, som jag hade tänkt först. Men då är det så det är, jag har accepterat mitt öde.

Tog mig ut och joggade igår innan middagen. Gick väldigt bra, vilket säkert beror på att jag inte behövde springa så mycket. Jag har googlat och hittat ett löpprogram för att lära sig springa en mil. På tio veckor. Det synar jag ju, men jag tänkte att jag kör det så länge som det känns bra. De här första passen ska man först gå i rask task 10 minuter, sen varva 3 minuter jogg med 2 minuter gång i 20 minuter (vilket ger totalt 12 minuter joggning) och sedan avsluta med 10 minuter rask gång. Inte så ansträngande alltså. Men det kändes lättare än förra gången, i lördags, så det är ju bra. Om några pass är ju meningen att jag ska orka springa hela tiden. Vi får hålla tummarna för det, helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.