Fixardag

Idag har jag lite av en fixardag. Bland annat har jag bokat tvättstugan i sju timmar, hehe. Tänkte verkligen hinna tvätta nästan allt. Vi åker bort på lördag så jag tänkte även att det skulle vara bra om alla kläder är rena tills dess. Nog för att vi har kläder, men man vet ju aldrig 😉

Jag har tänkt mig en tur ner på stan också för att se om jag hittar några luftiga skor att ta med. Insåg nämligen att jag enbart äger promenadskor och typ flipflops och inget av dhttps://wordpress.com/post/42464882/newet känns som ett bra alternativ om man ska promenera lite lätt i värme. För jag räknar med värme dit vi ska. Ska även springa in på apoteket och se om jag hittar några bra läkemedel att ta med. Man vet ju aldrig när man ska ut och resa.

Vart vi åker? Vi ska iväg på bröllopsresa, och ska åka till Kroatien. Jag håller tummarna för att det blir bra. Det är två väldigt ovana resenärer som ska bege sig ut så jag hoppas att vi har tänkt på allt och att det ska bli så bra som vi vill så vi inte har missförstått något kopiöst mycket. Men det tror jag inte. Kollade precis upp vädret för kommande vecka och jag tycker att det verkar precis lagom. Inte jättehöga temperaturer men inte för lågt heller. Så idag fixar jag inför detta samtidigt som jag försöker skriva klart den jävla uppsatsen.

Ha en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.