Midsommarafton

Det är inte ens lunch och jag har redan hunnit skriva klart mitt examensarbete och skicka in till min handledare! Eller, klart och klart vet man ju inte förstås, hon kan ju totalsåga hela uppsatsen, men jag har i alla fall fått till ett arbete som jag har lämnat in. En stor sten har lyfts från mina axlar i detta nu. Min ursprungliga plan var att bli klar just innan midsommar så att jag skulle kunna ta semester i sommar, men sen körde det ihop sig och jag trodde aldrig att jag skulle hinna. Men så igår fick jag in ett sådant flyt och hann nästan färdigt, så nu på morgonen har jag bara justerat lite. Lycka!

Midsommarafton är det idag också. Vi brukar alltid vara i stugan och fira midsommar, men i år ska vi ju resa iväg. Imorgon alltså. Idag är vi således hemma i lägenheten och ska försöka få tag på en mjukglass någonstans. Vädret är tydligen fint (jag sitter i min grotta med nerdragna persienner fortfarande) och så måste vi ju fira att jag är klar med examensarbetet.

Ha en trevlig midsommar!

En reaktion på ”Midsommarafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.