Sista juni 2015

Idag är det redan den sista juni. Tiden går så fort, halva 2015 har passerat. Jag har faktiskt tvingat mig själv att dammsuga, torka golven och städa toaletten idag. Och så har jag precis rört ihop ett filmjölksbröd. Hittade ett oöppnat filpaket i kylen när vi kom hem från Kroatien, där datumet gick ut den 22 juni. Då fungerar det utmärkt att baka på det. Luktade lite på filen när jag öppnade den och märkte inget fel på den, så man kanske rent av hade kunnat äta den som vanligt. Just fil tycker jag brukar hålla ganska bra efter att datumet har gått ut.

Nu tänkte jag försöka sortera bland bilderna vi tog i Kroatien. Över 300 stycken lyckades vi fota ihop! Vi ska till min makes pappa med sambo ikväll så jag tänkte att vi skulle sortera ut de viktigaste bilderna. Alla mina selfies i tio varianter kan man ju som plocka bort. Sen när jag har sorterat tänkte jag också börja knåpa på något inlägg hit till bloggen, så klart 🙂   Vet bara inte riktigt hur jag ska lägga upp det, känns som att jag borde göra flera inlägg.

Ja, så stora problem har jag alltså. Mest bara roligt, och SKÖNT, att kunna ta sig tid att sitta och fixa med sånt här på en gång. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.