En lista om sommaren (2015)

Bläddrade i mitt arkiv och hittade denna lista som jag fyllde i för knappt ett år sedan. Tycker ändå att sådant är lite småroligt så tänkte fylla i den igen. Här kan man se vad jag svarade förra året.
Hur ser dina planer ut för sommaren?
I år har jag fler planer än vad jag hade förra året, även om inget är direkt bestämt så här en bit in på sommaren. Men bröllopsresan var en sådan punkt. Planerar också att slappna av, vara ledig samt ta dagen lite som det kommer. Och slutföra examensarbetet någon gång i augusti.
Inbokat resmål:
Pite havsbad. I år igen. Denna gång med makens syster med familj, så det blir lite variation från förra året. Har även planerat att åka till stugan minst en gång. Och så skulle jag vilja åka någonstans och bo på hotell med maken (eller syrran kanske?). Typ Östersund.
wpid-20140710_203118.jpg wpid-20140711_155242.jpg

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Frukost har aldrig varit min favorit, så det kommer aldrig finnas något som heter bästa sommarfrukost.

Bästa sommarlåten?
Har fortfarande ingen. Men jag älskar Walk the Moons hit Shut Up and Dance. Årets låt för mig, hittills i alla fall.

Ska du åka på någon festival i sommar?

Nej, inte i år heller.

Vad vill du helst grilla?
Fortfarande inte lika grillfrälst som resten av Sverige. Börjar dock bli lite nyfiken på att grilla fisk. Och så älskar jag halloumi 🙂

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

I år har jag köpt en jättefin strandtunika som jag älskar. Så skön. Annars gillar jag att gå runt i stora lösa bomullsklänningar av basmodell från typ H&M.

6 reaktioner på ”En lista om sommaren (2015)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.