Helt slut i huvudet

Åh, vilken dag. Den började bra. Vi åkte till mina föräldrar i morse. Min käre make hjälpte min pappa att byta ut några delar från deras farstukvist. Bland annat har vår hund (i valpstadiet, så 4-5 år sen) gnagt sönder en av stolparna. Så det ägnades halva dagen åt och sen bara var vi där och pratade, fram till middagen.

Sen åkte vi hem och då blev det värre. Vi ska åka till Piteå imorgon med makens familj och ska ansvara för en middag. Jag har stått i tre timmar och lagat den middag som vi ska bjuda på. Samtidigt som jag har tvättat ett antal maskiner i tvättstugan. Och nu ska jag försöka få ihop någon vettig packning. Är så slut i huvudet att jag inte kan tänka ut vad jag ska ha med mig. Men det blir nog bra det här.

Ska försöka slänga ner det jag ska ha med mig i väskan så kanske jag kan få sova sedan. Det ska bli kul i alla fall, bara mina kläder hoppar ner i den där förgrymmade väskan.

//mvh hatar att packa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.