Sol ute = jag vet inte vad jag ska göra

Trots att jag faktiskt har kollat vädret känner jag mig ändå chockad över att solen skiner. Under morgonpromenaden med Baloo sprack det upp och nu är det riktigt fint väder. Men då undrar jag vad det är meningen att jag ska göra nu? Vad gör man när solen skiner? Kan inte låta bli att tänka att om jag hade haft ett hus hade jag klivit ut på gräsmattan och satt mig där. Tankat D-Vitamin, liksom.

En promenad med Baloo måste det bli i alla fall. Så jag tror vi ska promenera bort till ICA och posta ett brev. Hoppas att Baloo pallar värmen bara. Eller det gör han ju, det är ju inte direkt medelhavsvärme på gång. Sen får vi se hur det känns när vi kommer hem. Sitta på en parkbänk skulle ju kunna funka också. Hehe.

Min morbror har varit här en stund idag. Väldigt trevligt eftersom han bor rätt så långt bort i vanliga fall. Gotland är liksom inte närmaste plats härifrån, om man säger så. Nu ses vi till jul nästa gång.

Och igår sydde jag nästan klart ett stolsöverdrag. Ska bara fålla nederkanten. Det gick ganska bra, ska justera lite när jag gör de andra tre bara. Var förvånansvärt enkelt, ska visa sedan hur jag har gjort. Men naturligtvis är det ju något fel på maskinen. Gick bra att sy, men när undertråden tog slut och jag skulle spola ny så fungerade inte det. Haha, vad roligt. Tog en annan undertråd bara för att bli färdig, men det känns ju ganska surt. Så nu lär vi ju få skicka den på lagning igen. Och jag känner mest bara för att kasta ut skiten.

Men nu är det dags att slå in boken som ska skickas, sen blir det promenad med hund och paket så att det går iväg. Ha en trevlig tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.