Regnig onsdag

Inte för att det har börjat regna än, men de väderleksrapporter jag har sett visar regn och himlen är täckt av moln så det är nog bara en tidsfråga. Ska försöka hinna ut med Baloo igen innan det drar igång i alla fall.

Idag fortsätter jag fixa. Har mailat min handledare angående examensarbetet. Och så har jag upptäckt att jag tydligen är medlem i facket ett helt år till. Har varit studerandemedlem under studietiden och då övergick det automatiskt till ett medlemskap, som dessutom bara kostar 100 kronor under hela det första året. Haha, vad bra! Nu ska jag teckna ett gymkort också, så har jag gjort allt det tråkiga för idag.

Det roliga jag gör idag är att baka någon form av surdegsbröd. Jag tror dock inte att det kommer bli så bra. Är rädd att jäskraften gått ur min surdeg.. Och degen verkar alldeles för lös, enligt min mening. Sen ska jag sy ett stolsöverdrag till också, tänkte jag. Så långt undertråden nu räcker, vill säga. Men tar undertråden slut har jag ju en gästbok att pyssla med. Hinner jag kommer jag visa början till vår gästbok från bröllopet idag 🙂

Nu ska jag vända degen och skynda mig ut med Baloo. Ha en underbar onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.