Solsken och ledighet

Tjoho, idag skiner solen! Jag har varit ute med Baloo på morgonen och nu tänker jag sätta mig på balkongen med en smoothie och lyssna på Systrarna Knaves senaste podd. Har bara kollat mailen först, men det var inget nytt där. Rätt skönt, då kan jag vara ledig idag.

Har en vecka kvar på semestern och om den blir så här får jag ju vara mer än nöjd. Skulle vilja ha någon sån här dag där man kan åka och bada och lite så där. Inte för att det är så kul att göra helt själv. Nackdelen med att vara lärare – man är ledig när alla andra jobbar 😉  Nåja, det löser sig väl.

Nacken är förresten inte direkt bättre, snarare sämre. Känns ju sådär. Funderar på att köra någon ipren-kur ett par dagar och komplettera med antiinflammatoriska livsmedel. En snabb googling visar att blåbär, jordgubbar, ingefära, chilipeppar och vitlök har antiinflammatoriska egenskaper. Allt det äter jag utan problem. Spenat, broccoli och blomkål ska också vara bra. Ska prova och se om det hjälper.

Så det är planerna för dagen. Nu ska jag sätta mig i solen innan den går i moln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.