Vårt bröllop – gästboken

Varje gång jag är på bröllop får jag hjärnsläpp när det är dags att skriva i gästboken. Jag vill skriva något djupt och vackert men det slutar alltid med någon variant av ”grattis och tack för att jag fick komma”. När jag planerade vårt bröllop snubblade jag över ett tips från en tjej som gjort egna fyll i-blad. Jag valde egna typsnitt och ändrade så det passade mig, sen skrev jag ut tio av varje. Gästerna fick sedan välja ett eller flera blad och fylla i med hjälp av färgpennor. Bladen ska sedan pysslas ihop till en bok och blandas med foton och gratulationskort, och det håller jag på med nu. När man envisas med att gifta sig samtidigt som man har 150% sysselsättning släpar sånt här efter ganska lätt 😉

Så här såg de ut:

image

Beskriv med ett ord…

image

Så här lever brudparet om tio år. .

image

Om brudparet

image

Kryssa i. .

image

Ringa in…

Jag hade även två blad med bara en ruta där man fick rita en teckning. På den ena ett självporträtt och på den andra en bild av brudparet. Och så ett blad med bara rader så man fick skriva vad man ville. Jag gjorde mina i A4-format, men nu när jag har börjat pyssla ihop dem inser jag att det hade varit bättre med typ A5 eller liknande. Det hade varit enklare att göra pärmar och så vidare. Men det kommer bli helt okej ändå. Bladen uppskattades av gästerna och blev ett trevligt samtalsämne, så jag rekommenderar dem verkligen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.