Raindrops keep fallinf on my head..

Kollade in dagens väder och det var moln heeela dagen. Förvisso hyfsat varmt men ingen sol. Även lite regn framåt eftermiddagen. Kändes sådär, helt ärligt. Men det är väl bara att acceptera. Jag har verkligen inget spännande för mig idag. Försökte mig på att sy ett till stolsöverdrag igår. Gissa vad som hände? Fick slut på undertråd och det gick inte att spola ny. Alltså måste maskinen in på lagning. Suck.

Jag har i alla fall mailat handledaren igen. Får jag inget svar senast imorgon ska jag maila någon ansvarig och försöka få en ny alternativt se till att de ger hen en spark i baken. Så här kan jag ju inte ha det.

Så ser livet ut idag. En hundpromenad ska jag försöka få till också. Fredrik gick ut med Baloo i morse så jag skulle få en promenad mindre eftersom det sliter i nacken när jag ska hålla i kopplet. Eller rättare sagt hålla emot kopplet. Får se om det hjälper. Vill verkligen bli av med skiten innan jag börjar jobba. Spännande värre alltså 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.