Blåsig torsdag

Solen skiner idag men hjälp, vad det blåser ute. Riktiga höstvindar, som i och för sig känns friska i solen men om det inte hade varit sol hade det nog tyvärr varit väldigt luftkallt. Hösten är nog på väg, så småningom. Idag har jag i vanlig ordning inlett dagen med en hundpromenad. Alltid lika skönt för att vakna till lite på morgonen. Sen har jag skickat lite mail och sådär.

Tror att jag tänker starta ett brödbak idag, trots att solen skiner. Det är trots allt lite molnigt och hembakt bröd är ju hundra gånger godare än det man köper på affären. Och så ska jag ta och använda kameran lite, försöka förstå mig på hur man gör olika inställningar på den. Hade även tänkt hinna en tur till affären för att kompletteringshandla och så slänga lite skräp i återvinningscontainrarna. Så jag har faktiskt fullt upp idag.

Och nacken? För den som vill veta känns det faktiskt lite bättre idag. Peppar, peppar. Igår kväll, efter en dag på Ipren, kändes muskeln inte lika spänd och öm som tidigare, så maken fick massera den. Det funkade och mycket av värken släppte. Ska göra om proceduren idag. Och så försöka att inte överanstränga muskeln så mycket, till exempel genom att skriva på datorn 😉 Det är viktigt att tillåta sig att vila mellan varven också.

Det är min torsdag. Hoppas din torsdag blir lika bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.