Sommarvärmen som kom för sent

Började jobba i tisdags, och när jag inte har varit på jobbet har jag njutit av sommarvärmen som äntligen dök upp. Därför har det inte blivit många uppdateringar av bloggen. Inga alls, om man ska vara petnoga. Och det är jag ju.

Har i alla fall lämnat in uppsatsen till opponering, utan att ha fått varken bu eller bä från min handledare. Nu håller jag tummarna för att den går igenom, men det är en sjuk oro som sprider sig i min kropp.. Försöker mota bort den, så klart. Man mår inte bättre av att gå och älta.

Maken är ute på egna äventyr idag, som alla andra söndagar. Jag har läst en tidning i solen på balkongen och lagt in räkningarna för betalning. Ska gå en liten promenad med lilleman nu och sedan sortera tvätten. Varva sol med nytta, liksom. Sen bör jag väl packa för en ny arbetsvecka på annan ort. Är redan trött på pendlingen, haha 😉  Men om några veckor till har jag fått in rutinen kring hur mycket jag behöver packa, då känns det nog lättare.

Nu ska jag ut med Baloo. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.